DE VERENIGING

BJJ Team Luctor is opgericht op 12 november 2019 als officiële sportvereniging. Onder begeleiding van Ronald Kramer, Alvaro Lorencet en Jelle den Boer worden de lessen verzorgd in Sportcentrum Laco in Zierikzee en het Omnium in Goes.

In braziliaans jiu-jitsu en grappling word de nadruk vooral gelegd op het self defence en het grond gevecht, vooral hoe je jezelf kan verdedigen en beschermen in een ongewenste situatie. Onze lessen staan geheel in het teken hiervan, voor zowel self-defence als sport jiu-jitsu/grappling.

BJJ is geschikt voor verschillende persoonlijke doelen. Afvallen, zelfverzekerder worden, je zelf leren verdedigen, competitie, etc. Voor ieder persoonlijk doel kun je terecht bij BJJ Team Luctor!

Ronald - Alvaro - Bart
Ronald - Bart - Jelle
TRAINERS

De trainingen worden verzorgd door drie trainers. Ronald Kramer, Alvaro Lorencet  en Jelle den Boer verzorgen de trainingen voor de volwassenen. Jelle is daarnaast een gecertificeerd jeugd trainer onder de EGJJF en geeft les aan de jongere leden onder de 16 jaar.

BART AARTS

Onze trainers worden begeleid door Bart Aarts. Bart is de oprichter van MATS in Breda en komt regelmatig langs om een les te verzorgen bij BJJ Team Luctor. Hierdoor blijft de kwaliteit van onze lessen op een hoog niveau en blijven onze trainers zichzelf ook ontwikkelen.

Bart behaalde zijn zwarte band bij Harold Harder en Michel Verhoeven. Daarnaast traint hij zelf met onder andere: Rener Gracie, Ryron Gracie en Roy Dean.