DE VERENIGING

BJJ Team Luctor is opgericht op 12 november 2019 als officiële sportvereniging. Onder begeleiding van onze hoofdtrainers (Ronald Kramer en Jelle den Boer) en onze assistent trainers (Joan van den Hoek, Lennard Koster en Leon Sterring) worden de lessen verzorgd in Sportcentrum Laco in Zierikzee en het Omnium in Goes.

In braziliaans jiu-jitsu en grappling word de nadruk vooral gelegd op het self defence en het grond gevecht, vooral hoe je jezelf kan verdedigen en beschermen in een ongewenste situatie. Onze lessen staan geheel in het teken hiervan, voor zowel self-defence als sport jiu-jitsu/grappling.

BJJ is geschikt voor verschillende persoonlijke doelen. Afvallen, zelfverzekerder worden, je zelf leren verdedigen, competitie, etc. Voor ieder persoonlijk doel kun je terecht bij BJJ Team Luctor!

EGJJF

BJJ Team Luctor is aangesloten bij de European Grappling & Jiu-Jitsu Federation en hebben de zilveren EGJJF status behaald binnen de organisatie. De zilveren EGJJF status houdt in dat onze trainers en vereniging getoetst zijn op de volgende onderdelen:

  • Onze instructeurs bezitten de V.O.G. (Verklaring Omtrent Gedrag).
  • Onze instructeurs hebben toegang tot instructeurs training en seminars.
  • Onze vereniging wordt minstens één keer per jaar bezocht  door een vertegenwoordiger van de EGJJF.
  • De instructeurs beschikken over de uitgebreide en essentiële kennis van het EGJJF Fundamentals programma en werken al minimaal een jaar volgens het EGJJF curriculum en (band)examens.
  • Onze vereniging biedt kinderlessen aan volgens het EGJJF Junior Gracie Jiu-Jitsu-programma.
TRAINERS

Hoofdtrainers Ronald Kramer en Jelle den Boer verzorgen de trainingen voor de volwassenen. Zij worden daarbij geassisteerd door Joan van den Hoek, Lennard Koster en Leon Sterring.
Jelle is daarnaast een gecertificeerd jeugd trainer onder de EGJJF en geeft les aan de jongere leden onder de 16 jaar.

BART AARTS

Onze trainers worden begeleid door Bart Aarts. Bart is de oprichter van MATS in Breda en komt regelmatig langs om een les te verzorgen bij BJJ Team Luctor. Hierdoor blijft de kwaliteit van onze lessen op een hoog niveau en blijven onze trainers zichzelf ook ontwikkelen.

Bart behaalde zijn zwarte band bij Harold Harder en Michel Verhoeven. Daarnaast traint hij zelf met onder andere: Rener Gracie, Ryron Gracie en Roy Dean.